Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 28, 3 soveværelser, 115 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Svanemærket byggeri og dejligt lokalområde

De historiske omgivelser ved Flyvestation Værløse danner snart ramme om et smukt, svanemærket nabolag. Vi byder dig indenfor i dit kommende hjem, hvor indretning og materialevalg går hånd i hånd.

Via entrédøren på bygningens nordside træder du ind i hjemmet, som i stueplan rummer boligens opholdsområder. I køkkenet er der plads til at indrette en lille spiseafdeling, hvor familien kan indtage de daglige måltider, mens I sludrer om stort og småt. De hvide køkkenelementer fra HTH er både solide og æstetisk nydelige, og det samme gælder de hårde hvidevarer, som alle er fra Siemens. Fra køkkenet får du direkte adgang til stuen, som har store, sydvendte vinduespartier, der giver et flot, naturligt lysindfald. Stueplanet byder desuden på et gæstetoilet med vaskesøjle fra Siemens, og lige overfor finder du trappen til førstesalen med depot under. Her er der etableret en soveafdeling med i alt tre værelser – to sydvendte børneværelser og mod nord et lidt større soveværelse til forældrene. Fra reposen er der ligeledes adgang til hjemmets badeværelse, der ligesom de øvrige rum er holdt i en diskret, lys tone og desuden er udstyret med vandbesparende Hansgrohe-armaturer.

Private og fælles områder

Under overdækket på nordsiden af huset kan cyklen eller barnevognen holde i tørvejr, og du bliver rigtig glad for det lille skur, hvor pakkenelliker og havemøbler kan indlogeres, når efteråret melder sin ankomst. Det sydvendte terrassemiljø med udgang fra stuen giver dig en lækker solskinsplet i hverdagen, og findes der mon en bedre måde at starte dagen på end med en varm kop kaffe i morgensolen, mens de yngste hastigt spænder velcroskoene for at mødes med nabobørnene på fællesarealerne?

Nærmiljøet

Som beboer i Filmhusene får du hverdagskabalen til at gå op med glimrende indkøbsmuligheder i nærområdet suppleret af en bekvem afstand til skole og daginstitutioner. Dertil kommer syv minutter i sadlen til S-togsstationen i Måløv, hvorfra transporttiden til Indre By er blot en halv time. Furesø Kommunes store idrætsudbud giver dig og din familie mulighed for hurtigt at blive en del af det aktive lokalsamfund, mens den mangfoldige natur i området er et uvurderligt aktiv.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.495.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
115 m²
Grund
102 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.269 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere