Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 21, 2 soveværelser, 102 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Udsigt over flyvestationen og hjerterum i køkkenet

Kom indenfor i et lyst og åbent hjem på 102 kvm med plads til hele familien. Her får du et svanemærket hjem med to terrasser i smuk natur, og hvor børnenes legekammerater venter lige udenfor.

Denne boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et trygt og hyggeligt nabolag – er det den perfekte familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til to eller tre soveværelser, et rummeligt køkken med spiseplads samt en enestående udsigt over de historiske naturomgivelser.

Entré

Fra den hyggelige forhave træder du ind i entréen, hvor du har en praktisk bøjlestang til overtøjet. Entréen er flisebelagt, hvilket er en praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i det fri.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster, da her er meget køkkenbordsplads. Samtidig kan du nemt indrette en spiseplads til familien, så du kan hjælpe med lektierne, når aftensmaden er sat i ovnen.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets samlingspunkt og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette en hyggeligt sofakrog og holde filmaften.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset, i samme klassiske stil, er praktisk placeret på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du to gode og lyse soveværelser, men har du behov for et ekstra børneværelse eller måske et kontor, kan dette til tilkøbes.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten til landingsbanen, mens du læser en god bog. Skal du holde middag, kan du flytte om i den sydvendte forhave og tænde op i grillen. I forhaven kan du igen kan åbne helt op indtil køkkenet, og skabe en naturlig forlængelse.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Parkering finder du tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur, mens cyklen kan stå overdækket i forhaven ved skuret.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
102 m²
Grund
91 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere