Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 19, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Charmerende endebolig og udsigt til landingsbanen

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og fantastisk lysindfald. Nyd udsigten og de ekstra kvadratmeter i din endebolig med to terrasser, enestående udsigt og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype B er et lyst hjem i to etager på 120 kvm, som giver plads til familien med behov for tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem gavlvinduerne, spisekrog i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, mens udsigten over nabolaget kan nydes fra terrassen.

Entré

Du kommer ind i en praktisk entré med integreret bøjlestang, så du nemt kan komme af med dit overtøj.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt køkken i hvidt. Køkkenbordet er samtidig vinklet, hvilket giver god plads til at bage boller med børnene søndag morgen. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil.

Værelser

Det er også på førstesalen at du har en soveafdeling med tre soveværelser. I værelserne er der god plads til at indrette med garderobeskabe, alt efter dit behov.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdørene ud til terrasse – og herved skabe en forlængelse af rummet i sommermånederne. På terrassen har du udsigt til aktiviteten i på landingsbanen, der ligger en lille gåtur fra dit hjem. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din sydvendte forhave og tænde op i grillen. Du har også en terrassedør mellem køkkenet og forhaven, så det er nemt, når du skal bære tilbehøret ud til bordet.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og fordi dit hjem er svanemærket, er du sikret et godt indeklima. Samtidig er de hårde hvidevarer af energimærkning A og armaturerne er vandebesparende. Du finder også en p-plads tæt ved dit hjem, mens der er fællesparkering til dine gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.795.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.404 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere