Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 10, 2 soveværelser, 102 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Udsigt over engen og spisekrog i køkkenet

Kom indenfor i det svanemærkede hjem på 102 kvm med plads til samvær. Her får du et skønt hjem med to solbeskinnede terrasser og adgang til det smukke naturområde.

Denne boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et trygt og naturrigt nabolag – er det det perfekte hjem til det aktive par. Du kan blandt andet glæde dig til to lyse soveværelser, et rummeligt køkken med spiseplads, samt en enestående udsigt over flyvestationens engområdet.

Entré

Fra den hyggelige forhave træder du ind i entréen, hvor du har en praktisk bøjlestang til overtøjet. Entréen er flisebelagt, hvilket er en praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i det fri.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster, da her er masser af køkkenbordsplads pga. vinklen i dit køkken. Samtidig er her plads til en hyggelig spiseplads, så du kan hjælpe med lektierne, mens aftensmaden er i ovnen.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen gennem de store vinduer, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Soveværelser

På førstesalen finder du to gode og lyse soveværelser. I det mindste af værelserne kan du glæde dig til at starte dagen med morgensol, mens det største byder på ekstra meget plads til indretning med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset, i samme klassiske stil, er praktisk placeret på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den vestvendte terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. På terrassen kan du nyde det smukke engområde på Flyvestation Værløse, mens du spiser aftensmad. Terrassen i forhaven er derimod badet i morgensol, og her kan du åbne op fra køkkenet og ud til terrassen, når du skal dække op med lækkert brød og kaffe søndag morgen.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk opbevaringsrum under trappen til støvsugeren eller julekasserne, mens alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Parkering finder du tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur, mens cyklen kan stå overdækket i forhaven ved skuret.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
102 m²
Grund
90 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere