Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Indflytningsklart

Filmhusene I

1 kommende åbent hus
Filmhusene, rækkehuse med egen terrasse i Flyvestation Værløse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Familievenligt nabolag og landingsbane som legeplads

Slå benene op på din terrasse i for- eller baghaven i et historisk nabolag med fokus på det gode naboskab. Velkommen til Filmhusene – familievenlige hjem med plads til aktiv udfoldelse.

I den yderste klynge af nabolaget, ud mod landingsbanen, finder du første etape af Filmhusene med 38 rækkehuse. Her kan du vælge mellem svanemærkede hjem i to og tre etager i et trygt nabolag, hvor børnene kan finde gode legekammerater i legeområderne, mens du nyder kaffen med naboen. Nabolaget fordeler sig over tre sammenhængende klynger, som skaber hyggelige gårdrum, med plads til samvær med naboerne samt tryg leg for børnene. Du kan vælge mellem fire forskellige boligtyper på 100-152 kvadratmeter, så her er plads til hele familien, uanset om I er mange eller få. I dit nye hjem i Filmhusene, har du desuden en charmerende for- og baghave ud til det smukke nabolag, og du kan altid finde et godt spot i solen.

Et dejligt hjem med masser af lys og luft

Forbered store middage i det rummelige vinkelkøkken og saml familien i den gennemlyste stue, hvor middagen kan nydes med venner, naboer eller familien. Rækkehusene i tre etager har desuden et skønt dobbelthøjt rum med flot lysindfald, mens den øverste etage giver mulighed for at indfri drømmen om dit eget master bedroom eller stue med tilhørende tagterrasse.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
2 - 4
Antal boliger
38
Pris
2.995.000 - 4.695.000 kr.
Størrelse (BBR)
100 - 152 m²
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Tagterrasse, Terrasse

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Flyvestation Værløse har i den grad en særlig karakter, da det både er en historisk flyvestation og et fantastisk naturområde. De to ting har vi aktivt benyttet i vores landskabsbearbejdning. Vi forsøger at genspejle omgivelserne og den særlige stemning i bebyggelserne gennem materialevalg og ved at trække den omkringliggende natur ind i gårdrummene.

Søren Askehave, Arkitekt MAA og associeret partner hos JUUL | FROST Arkitekter

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

De forskellige boligtyper

Læs mere om de forskellige boligtyper her Læs mere

Det nye nabolag Filmhusene

Arkitekten Søren Askehave fortæller om processen bag det nye nabolag. Læs mere

Sydlejren - den nye bydel

Sydlejren er en unik og bæredygtig ny bydel på Flyvestation Værløse. Læs mere