amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Planlagt

Filmhusene

Bringevej 151, 2760, Måløv
Planlagt

Filmhusene

Bringevej 151, 2760, Måløv

To terrasser og cykeltur på landingsbanen

Egen terrasse i for- og baghave samt et historisk nabolag med fokus på socialt samvær og godt naboskab. Velkommen til Filmhusene på Flyvestation Værløse – et hjem med plads til den moderne familie.

Filmhusene består af skønne, svanemærkede rækkehuse i to og tre etager. Her bor du blandt de smukke naturomgivelser på Flyvestation Værløse, som indbyder til leg og aktivitet. Og med Filmstationen som nabo er der grobund for kreativiteten. Rækkehusene ligger i tre klynger, som skaber nogle hyggelige gårdrum, med plads til samvær med naboerne samt tryg leg for børnene. Du kan vælge mellem fire forskellige boligtyper på mellem ca. 100 og 145 kvadratmeter. Det betyder, at uanset om I er mange eller få, så er der et hjem til dig. I dit nye hjem i Filmhusene, har du både en hyggelig for- og baghave, så du får størst muligt udbytte af de varme sommerdage. Priser fra kr. 3.195.000.

Et dejligt hjem med masser af lys og luft

Alle boligtyper har både et gæstetoilet og badeværelse. I hjemmene er der plads til at samle familien i det rummelige vinkelkøkken samt en gennemlyst stue med god mulighed for at indrette en hyggelig spiseplads, hvor middagen kan nydes med venner eller familien. Du har samtidig tre eller fire lyse soveværelser. Rækkehusene i tre etager har desuden et skønt dobbelthøjt rum med flot lysindfald, mens den øverste etage giver mulighed for at indfri drømmen om dit eget master bedroom eller stue med tilhørende tagterrasse. Lokalplanen for området er i øjeblikket under udarbejdelse. Udformningen af hjem og nabolag afhænger af den endelige lokalplan.

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Antal boliger
100
Salgsstart: Vinter 2016/2017
Indflytning: Sommeren 2018

Nabolagets historie

I dit nabolag har du store, rekreative arealer, og der bliver masser af liv mellem husene. Her kan børnene trygt løbe omkring og lege i nabolaget og lave hinkebane på lege- og opholdsvejen, der snor sig ind i de tre fælles gårdrum.

Grønt hjem

Bæredygtighed og natur går hånd i hånd i Filmhusene. Rækkehusene er svanemærkede, hvilket betyder lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Herved skabes en samhørighed og respekt for Flyvestation Værløses smukke natur.

Arkitekturen

Filmhusene har fokus på funktionalitet og stor rummelighed. Hjemmene er inspireret af den nordiske byggetradition med fokus på maksimal udnyttelse af dagslyset gennem store vinduer, samt en tæt samhørighed mellem ude og inde.

Unikke egenskaber

Filmhusene ligger i tre runde klynger, som skaber nogle hyggelige gårdrum i. Hvert gårdrum har sin individuelle karakter inspireret af den varierende natur. Nyd aftenerne med naboerne eller tag børnene med på legepladsen. Uanset hvad du føler for, er der plads til enhver aktivitet i trygge omgivelser.

Skal du med til premieren?

Skriv dig op, så holder vi dig opdateret om projektet og inviterer til salgsstart.

Interessepunkter

Interessepunkter

Status

Planlagt
Vores udviklere arbejder på at få projektet klart. Du kan skrive dig op nedenfor, så holder vi dig informeret og inviterer til salgsstart.
Præsalg
Du kan være blandt de første til at sikre dig et hjem her i nabolaget. Så snart vi har solgt en fast procentdel af boligerne, går vi i gang med byggeriet.
Til salg
Dette projekt er til salg og ved at blive opført, så du kan frit vælge din drømmebolig blandt de ledige hjem herover.
Indflytningsklart
De nye hjem står klar til, at du kan flytte ind, så du skal bare finde drømmeboligen herover.
Udsolgt
Dette projekt er desværre udsolgt, men måske di kan finde dit nye hjem i nogle af de andre spændende nabolag.

Ja tak, jeg vil gerne skrives op til mere information

Løbende information om projektet Invitation til salgsstart Uforpligtende

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os
siteassets/01---projekter/flyvestation-varlose/bonava-vejfest-gorm-play.jpg

Vejfest på Flyvestation Værløse

Filmhusene på Flyvestation Værløse er et af vores kommende nabolag, og for nylig inviterede vi alle nysgerrige ud til vejfest. Her blev dørene åbnet til en af de gamle F-16 hangarer, hvor lækre pizzaer fra Gorm's Catering & Events, jazz-musik og varm kaffe ventede de fremmødte, og det blev en rigtig hyggelig eftermiddag, som du kan se i filmen.

Se filmen på Youtube