Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Indflytningsklart

Filmhusene I

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Fri leg i naturen, fællesskab og sociale aktiviteter

Bo i et trygt og tæt nabolag, hvor du kan samles med familie og venner

I Filmhusene bor du på Flyvestation Værløse, der dækker over et stort naturrigt areal. Der er landingsbane til rulleskøjteløb og cykling, et fælleshus i Hangar 3 og en masse natur, som venter på at blive udforsket. Dit hjem ligger midt i et historisk område, som rummer masser af gode historier, som du kan fortælle til dine børn, familie og venner. Du har for- og baghave med terrasse, som gør det nemt at komme ud i det åbne landskab og nyde både snevejr og solskin.

Lyst og miljøvenligt hjem med Svanemærket

Du får et lyst og rummeligt hjem, hvor du kan samle dem, du holder af. Rammerne for din hverdag er skabt med hensyn til klima- og miljøpåvirkning, så du har et godt udgangspunkt for at leve bæredygtigt sammen med din familie og dine naboer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
2 - 4
Antal boliger
38
Pris
3.495.000 - 4.695.000 kr.
Størrelse (BBR)
115 - 152 m²
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Tagterrasse, Terrasse

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Flyvestation Værløse har i den grad en særlig karakter, da det både er en historisk flyvestation og et fantastisk naturområde. De to ting har vi aktivt benyttet i vores landskabsbearbejdning. Vi forsøger at genspejle omgivelserne og den særlige stemning i bebyggelserne gennem materialevalg og ved at trække den omkringliggende natur ind i gårdrummene.

Søren Askehave, Arkitekt MAA og associeret partner hos JUUL | FROST Arkitekter

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele: