For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser
Solgt

Kystengen 60 2. sal, 1 Værelser, 72 m²

Om nabolaget

 • Et socialt nabolag

  Velkommen hjem til et sted, hvor du møder naboen til kaffe i det fælles gårdrum eller du bliver en del af fællesskabet i badeklubben få minutter fra dit hjem i Kystengen. Her kan du kan nyde en spontan grillaften under åben himmel på terrassen eller altanen eller gå en aftentur i dit kulturrige nabolag med spændende byrum, kunstudstillinger og plads til nye bekendtskaber.

 • Arkitektur

  Klik på billedet og få en virtuel rundtur i en af boligerne. Dit kommende hjem er tegnet af den prisbelønnet tegnestue, Vandkunsten. Her har Bonava sammen med tegnestuen skabt hjem med stort fokus på gode planløsninger og indbydende udendørsarealer. Kystengen lukker sig om et fælles gårdrum, og skaber herved grobund for gode naboskaber under åben himmel.

 • Parkering

  Der etableres en parkeringskælder under Kystengen, som gør det nemt for dig at komme tørskoet hjem med indkøb selv når regnen daler - pladserne her kan tilkøbes efter først-til-mølle princippet. Dine gæster vil kunne parkere på vejene omkring Kystengen. De hyggelige almindinger mellem boligerne er selvfølgelig bilfrit område.

 • Kultur og underholdning

  Som beboer i Kystengen kan du glæde dig til at blive en del af en levende og inspirerende bydel med kulturoplevelser lige uden for døren. Start dagen med en rotur i den lokale roklub eller nyd en lækker brunch på en af det mange caféer. Du kan også prøve kræfter med dans og musik på multiscenen, Pletten.