Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 56 2. sal, 2 soveværelser, 96 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Lys hjørnelejlighed og walk-in closet

Stor sydvestvendt altan, to dejlige soveværelser og et stort køkken/alrum kendetegner denne lyse hjørnelejlighed. Nyd de sene sommeraftener på altanen i godt selskab med naboen.

Denne skønne lejlighed er en type M på 96 kvm beliggende på anden sal med plads til livsnydelse. Glæd dig til hjem med lys og luft, hvor du kan samle venner og familie til store middage eller nyde en rolig aften i sofaen. Velkommen hjem til et socialt nabolag med få minutter til stranden.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets entré, kan du fornemme boligens varme, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur.

Køkken

Køkken/alrummet indbyder til hyggelige stunder med lys og luft hele året rundt. I det lyse køkken er der god plads til at kreere lækre middage samtidig med at du underholder dine gæster.

Stue

Stuen er indrettet med lyse trægulve. Nyd det dejlige lysindfald gennem de store vinduespartier – og indret din egen personlige sofakrog til aftener med spil og hygge. I sommermånederne fungerer den store sydvendte altan som en forlængelse af stuen.

Badeværelse

Badeværelset er i lys, skandinavisk stil og rummer både en flisebeklædt bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Armaturerne, både på badeværeslet og i resten af lejligheden, er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

I lejligheden finder du to gode soveværelser. Begge værelser har et stort vinduesparti, så lyset kommer helt ind – og her er samtidig plads til at indrette garderobeskabe.

Walk-in closet

Praktisk placeret ved entréen finder du dit helt eget walk-in closet. Her har du mulighed for at indfri dine opbevaringsdrømme; hvad enten du drømmer om store garderobeskabe til kjoler eller plads til modeltoget.

Altan

Fra køkken/alrummet åbner du glasdøren ud til den skønne syd-vestvendte altan og lukker den friske havluft ind. Altanens placering gør den ideel til hyggelige aftener med lækker mad og i godt selskab.

Faciliteter og parkering

I dit nye hjem i Kystengen er der underjordisk parkering. Her er der både mulighed for at stille din cykel tørt samt tilkøbe en parkeringsplads til bilen. Desuden

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
96 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere