Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 55 2. sal, 2 soveværelser, 82 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Morgenkaffe på altanen og fællesspisning i gården

Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig godt tilpas.

Lejligheden er en boligtype I på 82 kvm med et skønt køkken/alrum, to værelser, et energirigtigt badeværelse og stor altan. Glæd dig til at vågne op til en skøn udsigt fra anden sal.

Entré

Dette er en bolig, hvor du altid kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen åbner boligens mange kvadratmeter sig op og der er let adgang til gæstebadeværelse, værelser og stue/alrum. Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur.

Køkken

Køkkenet er lyst og hvidt med plads til at udfordre sine madlavningsevner, og der er god plads ved spisebordet, så du kan samle både familie og venner til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og indrettet med lyse trægulve. Her er lys og luft hele året. Nyd det dejlige lysindfald gennem de store vinduespartier – og indret din egen personlige sofakrog til aftener med spil og hygge. I sommermånederne fungerer den store østvendte altan som en forlængelse af stuen.

Badeværelse

Centralt i lejligheden finder du badeværelset i lys, skandinavisk stil. Badeværelset rummer både en flisebeklædt bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Armaturerne, både på badeværeslet og i resten af lejligheden, er vandbesparende til glæde for miljøet og din pengepung.

Værelser

I lejlighedens vestlige ende finder du to værelser. I begge værelser er der et stort vinduesparti, så lyset kommer helt ind – og her er samtidig plads til at indrette garderobeskabe.

Altan

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den skønne østvendte altan og lukke den friske havluft ind. Altanens placering gør det ideelt at starte lørdagen med at sidde og nyde en stille morgen før du tager en dukkert i havet. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter og parkering

Til dette hjem medfølger et privat kælderrum, hvor du let kan opbevare dine ting tørt og lunt. Ved dit nye hjem findes desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser, som kan tilkøbes, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
82 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere