Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 41 4. sal, 2 soveværelser, 84 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

To soveværelser og morgenkaffe på altanen

Velkommen til et lyst hjem med to gode soveværelser og køkken/alrum. Nyd den dejlige udsigt fra 4. sal på din altan, mens børnene leger i gårdrummet.

Dette hjem på 84 kvm emmer af hjemlig hygge. Boligen er type i1 og er beliggende på fjerde sal. Glæd dig til masser af hjerterum, to skønne soveværelser, lyse trægulve, en stor altan og gode, funktionelle løsninger.

Entré

I det man træder ind i hjemmet, føler man sig straks hjemme, da lejligheden emmer af hygge. Boligens smukke lysindfald opleves allerede i entréen. Du har mulighed for at tilvælge skabe til overtøj og sko efter behov.

Køkken

I køkkenet får du god bordplads, så du kan glæde dig til at prøve nye og spændende opskrifter. I køkkenet er der opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken efter festen.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet og har mange hyggelige kroge, så her er god mulighed for at indrette et sofahjørne, hvor du kan slappe af efter en lang dag med en god bog. Gulvet er i lyst træ og opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder.

Badeværelse

Badeværelset er praktisk indrettet med en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske badetøjet efter en tur i havet. Værelset er nordisk inspireret og belagt af en tidløs flise.

Værelser

Hjemmet byder på to fine soveværelser, hvor det er muligt at tilvælge garderobeskabe, efter eget ønske. De to soveværelser har gode indretnings muligheder, så du nemt kan skabe en hyggelige sovehule.

Altan

Du finder en stor syd-østvendt altan i forlængelse af hjemmets stue. På altanen kan du nyde morgensolens stråler og en god kop kaffe.

Faciliteter og parkering

I nabolaget er der mange små veje med gode parkerings muligheder. Her kan dine gæster nemt parkere bilen og komme på besøg til en kop kaffe eller en festlig middag. I Kystengen er det muligt at tilkøbe en parkeringsplads i underetagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
84 m²
Soveværelser
2
Etage
4 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere