Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 33 1. sal, 2 soveværelser, 84 m²

Altanhygge og køkken/alrum

Velkommen hjem til et familievenligt hjem der rummer 84 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Slå benene op i den hyggelige sofakrog og glæd dig til at skabe gode minder i lyse rammer.

Dette nøglefærdige hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Lejligheden byder på to gode soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et energivenligt badeværelse. Kystengen danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft, tæt på byen og vandet.

Entré

Du fornærmer straks det dejlige lysindfald i hjemmet, når du træder ind af døren. I den praktiske entré har du mulighed for at tilvælge garderobeskabe til overtøj og sko.

Køkken

Hjemmet har et praktisk og dejligt hjørnekøkken i lyse farver. Den gode bordplads gør det muligt for dig at eksperimentere i køkkenet og imponere både venner og familie med spændende retter. I køkkenet kan du indrette en hyggelig spiseplads, hvor man kan samles om hjemmebagte boller eller til et spil kort om søndagen. I køkkenet finder du en opvaskemaskine samt et køle-fryseskab.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet og her er spændende indretningsmuligheder. Glæd dig til at slappe af i sofaen med en god bog på en regnvejrsdag.

Badeværelse

Badeværelset ligger godt placeret og har brusekabine, vaskemaskine, tørretumbler samt vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og din pengepung. Gulvet er lagt med en tidløs flise, der er varmet op via gulvvarme, så dine fødder holdes lune efter morgenbadet.

Værelser

Lejligheden byder på to skønne soveværelser. Ligesom i entréen, har du her muligheden for at tilvælge garderobeskabe efter behov. Begge værelser har et dejligt lysindfald fra store vinduer samt flot trægulv.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Altanen, der ligger ud fra stuen, er syd-østvendt, så du har glæde af solen i mange timer. Her kan du nyde den friske luft og en god kop kaffe.

Faciliteter og parkering

Hele hjemmet er opvarmet ved hjælp af gulvvarme, hvilket gør det muligt at holde en stabil og behagelig temperatur hele året. Nabolagets små veje har gode parkeringsforhold, så der er god plads til at dine gæster kan komme på besøg. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
84 m²
Soveværelser
2
Etage
1 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere