Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 25 6. sal, 2 soveværelser, 127 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Bo øverst oppe med to altaner og udsigt til det charmerende gårdrum

Nyd de lange sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det lyse køkken/alrum. Fra den sydvendte altan, der ligger i forlængelse af stuen, kan du rigtig nyde eftermiddags- og aftensolen.

Lejligheden er en boligtype X på 125 kvm med et skønt køkken/alrum og to altaner. Glæd dig til at vågne op til himmel og horisont hver dag, da denne gavlbolig er beliggende øverst på 6. etage. Velkommen til et hyggeligt nabolag, der ligger i et skønt lokalområde.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmet, kan du fornemme boligens smukke lysindfald. Fra den lyse og praktiske entré er der let adgang til badeværelset.

Køkken

Hjemmet har et dejligt hvidt køkken med plads til kulinariske udfoldelser. Her kan du samle både familie og venner til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og indrettet med lyse trægulve. Nyd det dejlige lysindfald gennem vinduespartierne, og i sommermånederne fungerer den sydvendte altan som en forlængelse af stuen.

Badeværelse

Badeværelset er indrettet i et klassisk, tidløst design og med armaturer der er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

Lejligheden rummer to lyse værelser, hvoraf det ene værelse har udgang til egen altan. Hvis du har brug for yderligere et værelse, er det muligt at tilvælge, da stuen kan tilpasses, så en del af stuen inddrages til værelsesareal i stedet.

Altaner

Dette hjem har to altaner. Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den sydvendte altan, der ligger i forlængelse af stuen. Hjemmet har endnu en altan, der er nordvendt og ligger i forlængelse af det ene værelse.

Faciliteter og parkering

Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur. Der medfølger desuden et depotrum til lejligheden, så du let kan opbevare ting. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Soveværelser
2
Etage
6 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere