Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 20 4. sal, 2 soveværelser, 120 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Privat taghave på 51 kvm og walk-in closet

Velkommen til et hjem med plads til hele familien og mulighed for afslapning. Slå benene op og nyd aftensolen i din personlig taghave, mens du læser en god bog.

Gavlboligen er en type T med to gode soveværelser, walk-in closet og et rummeligt køkken/alrum samt stue. Lejlighedens 119 kvm er udnyttet optimalt og har en tilhørende taghave, hvor du kan nyde solens varme og plante krydderurter i fine plantekasser.

Entré

Når du træder ind i hjemmets praktiske entré, har du mulighed for at tilkøbe skabe til overtøj og sko. Fra entréen bliver du mødt af boligens smukke lysindfald og moderne udtryk. Boligen har en varme og hygge, der gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst og rummeligt køkken/alrum med køkkenø og store vinduespartier. Køkkenet er bygget i holdbare materialer og har god bordplads til madlavning og bagning. I køkkenet har du mulighed for at tilvælge mere skabsplads, hvis du har behov for dette. Her er også god plads til et spisebord, hvor familien kan samles og nyde aftensmaden sammen.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet, og de lyse trægulve skaber et lyst og moderne hjem. Fra stuen er der direkte udgang til taghaven, der fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet.

Badeværelser

Du får to gode badeværelser i denne lejlighed. Fra entréen er der adgang til det første, der er indrettet med bruseniche og vandbesparende armaturer. Hjemmets andet badeværelse ligger i forlængelse af det ene soveværelse og har en integreret vaskesøjle. Begge badeværelser er belagt med en klassisk, tidløs flise og har gulvvarme.

Værelser

Dette hjem har to lyse værelser, hvor du har mulighed for at tilkøbe garderobeskabe efter behov. I det ene værelse har du adgang til et dejligt walk-in closet, hvor du kan opbevare tøj og sko. Fra walk-in closet’et er der direkte adgang til det ene badeværelse.

Altan og taghave

I dette hjem får du en stor, skøn taghave på 51 kvm, hvor du blandt andet kan plante jordbærplanter og valmuer i søde havekasser. Taghavens form gør det muligt at nyde solen i mange timer, da du både får formiddagssolen og aftensolen. Glæd dig til mange hyggelige stunder rundt om grillen sammen med familie og venner under åben himmel.

Faciliteter og parkering

Hele lejligheden er opvarmet ved hjælp af gulvvarme, der sikre en stabil og behagelig temperatur. Til lejligheden medfølger også et depotrum. Ydermere finder du ved dit nye et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Soveværelser
2
Etage
4 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere