Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 14 2. sal, 2 soveværelser, 121 m²

To til tre værelser og køkken/alrum

Velkommen hjem til hygge, muligheden for fordybelse og plads til hele familien. Glæd dig til de lune sommeraftener på altanen, med en god bog, en kop te og et blødt tæppe.

Dette hjem er en boligtype W på 120 kvm beliggende på anden sal. Hjemmet er skabt med fokus på funktionelle løsninger, og du kan være med til at give dit personlige præg. Du kan blandt andet glæde dig til to til tre skønne soveværelser, et stort køkken/alrum, en lys stue og to altaner.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entre, der er formet som en lille gang. Her er fin plads til at hænge overtøjet og stille gummistøvlerne efter en søndagsgåtur i det grønne.

Køkken

Fra entréen har du direkte adgang til det lyse køkken/alrum med store vinduespartier og fine indretningsmuligheder. Rummet byder på et lyst køkken i holdbare materialer, hvor der er god plads til at eksperimentere med madlavningen og invitere venner samt familie over til en hyggelig middag. I køkken/alrummet kan du indrette en dejlig spiseplads, hvor familien kan samles omkring aftensmaden.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkken/alrummet, og de store vinduespartier skaber et lyst og moderne hjem. Du kan tilvælge et ekstra soveværelse og dermed skabe kontraster i det store rum. Fra stuen er der udgang til hjemmets ene altan, hvor du kan nyde udsigten over gårdrummets rødlige toner.

Badeværelse

Hjemmet byder på et nordisk inspireret badeværelse, der er belagt med en tidløs flise. Her finder du en god bruseniche samt vandbesparende armaturer til gavn for miljøet og privatøkonomien. Rummet er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur på stranden. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så dine fødder kan holde sig lune efter badet.

Værelser

Dette hjem byder på to til tre rummelige værelser, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe efter behov. I stuen kan du tilvælge et ekstra værelse, som du enten kan bruge til soveværelse, kontor eller børneværelse. Fra det store værelse er der direkte udgang til hjemmets anden altan, hvor du kan nyde eftermiddagssolen med en god kop kaffe.

Altaner

Hjemmet har to gode altaner, hvor der er god plads til at samles omkring aftensmaden under åben himmel. Fra stuen er der udgang til en skøn sydvendt altan, hvor der er plads til at indrette en hyggelig spisekrog. Fra hjemmets anden altan, kan du nyde udsigten over nabolaget.

Faciliteter og parkering

Det rummelige hjem er opvarmet via gulvvarme, der sikre en stabil og behagelig varme gennem hele boligen. Der følger et depotrum med til boligen, hvor du kan opbevare de ting, som du ikke bruger i hverdagen. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
121 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 6
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere