Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 02, 3 soveværelser, 129 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

To terrasser og niveauspring

Velkommen til et familievenligt hjem med hjerterum og gennemlyste værelser. Nyd eftermiddagssolen på din terrasse eller altan, og indret en hyggelig spisekrog i det lyse køkken.

Denne boligtype TH er et lyst, nordisk inspireret hjem på 127 kvm, som giver plads til familien med tre gode soveværelser. Glæd dig til at bo et nybygget hjem, hvor kvalitet samt funktionalitet har kendetegnet processen bag skabelsen. Du får blandt andet et særdeles godt lysindfald gennem store vinduespartier, en dejlig spisekrog i køkkenet og et niveauspring til stuen.

Entré

Fra terrassen træder du ind i en praktisk entré der ligger i forlængelse af køkkenet. Rummet har mulighed for tilkøb af skabe til sko og overtøj efter dit behov. Entréen er belagt af en praktisk, tidløs flise.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt lyst køkken, med god plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Her er også plads til at indrette en hyggelig spisekrog, hvor familien kan samles om hjemmebagte boller og brætspil.

Stue

Stuen ligger, med et niveauspring, i forlængelse af køkkenet. Stuens kvadratiske form gør det nemt at indrette rummet, præcis som du ønsker det. Der er god mulighed for at indrette en hyggelig sofakrog, hvor familien kan samles om en god film på en gråvejrsdag. Nyd det skønne lysindfald fra terrassedøren, der giver adgang til det fælles gårdrum, hvor børn skaber minder over sandslotte og rulleskøjter.

Badeværelse på hver etage

Boligen har et badeværelse på hver etage. I stueetagen finder du vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter løbeturen langs vandet. Rummet er indrettet i en klassisk stil og har en dejlig bruseniche med energibesparende armaturer, og lignende badeværelset finder du også på førstesalen.

Værelser

Førstesalen har en rummelig soveafdeling med plads til hele familien. Her får du tre gode værelser, med mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, efter eget ønske. Det største af værelserne har udgang til egen altan, hvor du kan nyde en god bog i eftermiddagssolen.

Terrasser

Fra køkkenet har du udgang til den ene af hjemmets to terrasser, som du kan indrette med et lille bord. Her kan du nyde en god kop kaffe i solen. Fra stuen finder du hjemmets anden terrasse, der fungerer som en forlængelse af hjemmet og her er god plads til at familien kan nyde morgenmaden sammen.

Faciliteter og parkering

Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både små og store fødder holdes lune i de kolde morgentimer. Gulvvarmen sikrer dig en stabil varme gennem hele boligen og giver en rar indendørstemperatur hele året rundt. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
129 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere