Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 01, 3 soveværelser, 138 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gavlbolig og eftermiddagssol på terrassen

Indret din personlige hyggekrog og nyd en kop kaffe på din terrasse, mens børnene leger i gårdrummet. Her får du en skøn gavlbolig med plads til hele familien.

Denne boligtype TH1 er et gennemlyst hjem i to etager på 136 kvm, der omfavner familiesamvær med en dejlig soveafdeling på første sal. Du kan blandt andet glæde dig til et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier, spiseplads i køkkenet samt et niveauspring op til stuen, der giver en behagelig rumfordeling i dit nye hjem.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré, hvor du har mulighed for at indrette med skabe til sko og overtøj. Mountainbiken, klapvognen eller strandparasollen kan du opbevare på din terrasse, så det altid er ved hånden.

Køkken

I forlængelse af entréen har du et dejligt hvidt køkken med plads til kulinariske udfoldelser og småkagebagning med de mindste. Det er også her familien samles omkring bordet, da her kan indrettes en hyggelige spiseplads med plads til alle.

Stue

Fra køkkenet er der et niveauspring til stuen, hvilket giver hjemmet et nordisk og moderne udtryk. Stuen er hjemmets hjerterum og dets form gør det nemt at indrette, som du ønsker. Nyd det dejlige lysindfald gennem de store vinduespartier, samt udgang til hjemmets anden terrasse. Rummet er indrettet med lyse trægulve.

To badeværelser

Det nye hjem har to gode badeværelser i klassisk, tidløst design, et på hver etage. I stuetagen finder du også en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske håndklæderne efter en tur på stranden. Badeværelserne er indrettet med bruseniche med armaturer, der er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen har du en dejlig soveafdeling, med tre gode værelser. Alle værelser er lyse, og du har mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, efter dit behov. Det største af værelserne har udgang til egen altan, der giver et smukt lysindfald i rummet.

Terrasser

Dette hjem har to gode terrasser og en træbeklædt altan på førstesalen, så du kan nyde solen hele dagen. Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den sydøstvendte terrasse, der fungerer som en forlængelse af stuen. Terrassen giver også udgang til det fælles gårdrum, hvor børnene kan finde nye legekammerater og cykelvenner.

Faciliteter og parkering

Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
138 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere