Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Rundholtsvej 9, st. th. (Bolig 19), 3 soveværelser, 103 m²

Grillfest på terrassen og tre soveværelser

Åben planløsning på 103 kvm, rummeligt køkken/opholdsrum og nord-vest-vendt altan. Dette er et hjem for dig, som ønsker plads til gode stunder med familie og venner, tæt på byens muligheder.

Denne bolig ligger godt placeret i stuen og er en boligtype N, hvor du kan glæde dig til en hverdag med lys og luft fra nabolagets enestående natur. På den store terrasse kan du rigtig nyde solen i mange timer samt Havnevigens hyggelige atmosfære. Dette hjem giver plads til at leve livet både inde og ude.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe, så jakkerne let kan gemmes væk. Du kan også vælge at få en væg sat op, så entréen er separat fra køkken/opholdsrummet.

Køkken

Denne lejlighed har køkken og stue et åbent rum. Glæd dig til et hvidt vinkelkøkken fra HTH, med god bordplads til at tilberede de store middage. Køkkenet er indrettet med køle-/fryseskab samt opvaskemaskine af god kvalitet og høj energimærkning.

Stue

Stuen byder på enestående arkitektur og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen med et langbord ned gennem stuen eller hyggeaften i sofaen kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem de store vinduer fra gulv til loft, som åbner op ud mod terrassen.

Badeværelse

Badeværelset er i lyst design med flisebeklædt bruseniche, og ligger praktisk placeret midt i lejligheden. Her finder du en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske håndklæderne efter en eftermiddag på Havnevigens sandstrand. Alle armaturer i badeværelset er vandbesparende, til glæde for miljøet og din privatøkonomi.

Soveværelser

Dette hjem rummer tre gode soveværelser. Værelserne er lyse og nemme at indrette efter dit behov. Alle værelser, såvel som resten af hjemmet, har gulvvarme, så små som store fødder holdes lune hele året rundt.

Terrasse

Den vestvendte terrasse giver dig og familien mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er plads til både grillhygge og stille stunder. Du kan også indrette med fine krukker til krydderurter og grøntsager, så du kan overraske familien med en hjemmedyrket salat.

Faciliteter

Du kan nemt parkere bilen i Længehusets underjordiske parkeringskælder, hvor du kan tilkøbe en p-plads, så længe der er nogle ledige. På den måde er din bil altid beskyttet mod vind og vejr, og du kan nemt læsse dagligvarene af efter indkøbsturen. I kælderen finder du også et opvarmet depotrum, hvor du kan opbevare de ting, du ikke bruger i hverdagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
103 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.458 kr.
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere