Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, Q, 3 soveværelser, 139 m²

To altaner og stort køkken

Nyd lyset, der vælter ind i stuen og køkkenet gennem de mange store vinduer. Denne ejerlejlighed byder på hele to altaner og en stor stue. Glæd dig til at bo i et socialt nabolag med badestrand.

Længehuset 33 ligger dejligt placeret i den sydlige længe med ugeneret udsigt til nabolagets skønne omgivelser. Lejligheden er en type Q på 139 kvm med to gode soveværelser, et master bedroom med walk-in-closet samt en sydvestvendt og en vestvendt altan. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få.

Velkommen til din nye hverdag

Du har som beboer i Længehuset mulighed for at tilkøbe en p-plads i parkeringskælderen under bebyggelsen, så længe der er ledige pladser tilgængelige. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, der står klar, når du flytter ind.

Entré

Fra opgangen, med elevator, træder du ind i hjemmets entré. Du kan allerede fra du træder ind af døren kigge gennem lejligheden og ud til nabolaget.

Køkken

Dit køkken er indrettet med hvide elementer fra HTH og med en robust bordplade. Her er god plads til at kaste sig ud i madlavningen, når du inviterer til middage. Du har samtidig mulighed for at have spiseplads i køkkenet.

Stue

Nyd det dejlige lysindfald gennem de store vinduer i stuen. Her er plads til flere hyggelige sofakroge eller du kan stille et langbord op og invitere til nytårsfest.

Soveværelser

I denne lejlighed har du både et sydøstvendt soveværelse og master bedroom med tilhørende walk-in-closet, så du kan nyde morgensolen fra sengen. Det sidste soveværelse ligger på den vestlige side af lejligheden og her er god mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse og gæstetoilet

Badeværelse og gæstetoilet er i klassisk skandinavisk stil – og er centralt placeret i lejligheden. Badeværelset har en flisebeklædt bruseniche samt en integreret vaskesøjle.

Altaner

Denne lejlighed har hele to altaner. Du har både en sydvendt og en vestvendt altan. Altanerne er beklædt med hårdttræ og her er god plads til at skabe din egen hyggekrog med krukker, lys og tæpper, så du kan slappe helt af og nyde de lune sommeraftener.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit nye hjem er vandbesparende og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Lejligheden er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har ekstra plads til opbevaring i dit depotrum i kælderen, der følger med lejligheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
139 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
9.935 kr.
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere