Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 1. sal, K, 3 soveværelser, 98 m²

Indflytning: Maj 2019

Altanhygge og vigen som nabo

Åben planløsning, rummeligt køkken/opholdsrum og altan kendetegner dette hjem på 98 kvm. Dette er et hjem for dig, som ønsker plads til gode stunder i Havnevigens smukke omgivelser.

Denne ejerlejlighed en boligtype K, beliggende på første sal i Længehusets nordlige ende. Her får du en skøn udsigt til nabolaget, vigen og Nokken. Lejligheden har et dejligt vinkelkøkken, tre skønne soveværelser og en stor altan, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen i solen.

Entré

Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til to af boligens soveværelser, bad samt køkken/stue.

Køkken

Kom indenfor i et dejligt køkken, indrettet i moderne, skandinavisk stil med lyse farve og holdbare løsninger. Her får du god bordplads, så du kan eksperimentere med madlavningen og imponere dine gæster med spændende retter.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og er indrettet med et flot trægulv. Her har du fin plads til at indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan slappe af med en lun kop te og en god serie.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse er indrettet med bruseniche, vaskesøjle, fine toiletskabe og er let tilgængeligt fra både stue, værelser og entré.

Soveværelser

Lejligheden har en optimal rumfordeling med tre gode værelser, hvilket giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds- eller hobbyrum. Alle værelserne har store vinduespartier, der inviterer lyset og luften indenfor. Her har du også muligheden for at indrette med skabsvægge, efter eget behov.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret. Her kan du blandt andet nyde din morgenkaffe og mærke den friske luft, eller læse en god bog, mens mørket falder på. Altanen er nord-vest-vendt, hvilket giver dig sol i mange timer. Du kan let forlænge altansæsonen, så længe du sørger for lidt tæpper og måske en varmelampe. God fornøjelse.

Faciliteter

Længehuset byder på et hyggeligt gårdrum, hvor du kan slappe af mens børnene bygger sandslotte i sandkassen. Hvis en af livets store begivenheder skal fejres, kan du benytte det skønne festlokale, som du finder i Strandtorvet, der er en nærliggende bebyggelse i Havnevigen. Her er der god plads til at holde en festlig middag og slutte af med en sjov svingom.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse
98 m²
Soveværelser
3
Etage
1 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere