Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kompagnivej 6, st. 3, 4 soveværelser, 119 m²

Altanhygge og hjemlige omgivelser

Masser af plads, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for denne lejlighed. Dette hjem byder på 119 kvm, så her er masser af plads til udfoldelse.

Boligen er en lejlighedstype C, der er perfekt til den aktive familie. Du kommer til at bo i et område med historiske vingesus lige ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo. Her kombineres natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige.

Velkommen ind

Du kan glæde dig til at komme hjem, når du bor her. Ankomsten til Golf Residence er let og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til bryggers, bad og boligens tre soveværelser.

Bryggers og badeværelse

Du får et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, som er placeret lige til højre, når du træder ind i entréen. Herved kan du let slippe af med vådt og mudret tøj, hvis familien har været på eventyr, eller måske du selv har været ude på en mountainbiketur. Og det rummelige badeværelse har brusekabine og skabe fra Invita. Hvis du ønsker et gæstetoilet i bryggerset, er dette muligt som tilvalg, indtil byggeriet er sat i gang.

Soveværelse

Boligen byder på tre værelser, hvilket giver en masse muligheder. Her er både plads til børne- og gæsteværelse, samt arbejds- eller hobbyrum.

Stue og køkken

Det åbne køkken og stuen udgør boligens hjerte. Køkkenet har en mobil køkken-ø og god plads til gastronomiske udfoldelser og kvalitetstid med familie og venner. Stuen er vestvendt med udgang til en dejlig rummelig altan, og lyset strømmer ind gennem de store vinduer.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af boligen. Fra den vestvendte altan kan du nyde områdets ro og den friske luft. Altanen er overdækket, så sommeren let kan forlænges. Samtidig er det muligt at grille året rundt, hvis du har lyst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse (BBR)
119 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
3.600 kr.
Etage
stuen af 4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere