Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kompagnivej 6, 4.th Golf Residence V

Solgt

Kompagnivej 6, 4.th, 4 rum, 198 m²

Master bedroom og walk-in closet

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
198 m²
Rum
4
Etage
4 af 4
Indflytning: Q2 2018
Solgt

Kompagnivej 6, 4.th, 4 rum, 198 m²

Master bedroom og walk-in closet

En penthouselejlighed lidt ud over det sædvanlige. Byens nærtliggende bekvemmeligheder og indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er alle let tilgængelige.

Du kommer til at bo i et område med historiske vingesus lige ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo. Golf Residence er beliggende på det gamle Farum Kaserne. Udover de smukke omgivelser, rummer dette hjem 198 kvm livskvalitet, luksus og hjemlig hygge.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Der er tænkt over detaljerne, og foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Entréen har en rummelig garderobeløsning, så tøj og sko let kan opbevares. Fra entréen åbner boligens mange kvadratmeter sig op, og du kan enten gå til venstre ind i soveværelsesafdelingen eller til højre ind i stuen.

Badeværelse

Boligen rummer to dejlige badeværelser, hvoraf det ene er i forlængelse af det store master bedroom. Dette badeværelse har badekar, og fungerer som fælles wellness-rum for beboelsesfløjen.

Soveværelse

Med penthouselejligheden får du tre rummelige soveværelser. Her kan du lade dig imponere af et sandt master bedrooom, som både har en dejlig altan, et stort walk-in closet og et privat badeværelse – en bolig i boligen. Der er også plads til både børne- og gæsteværelse, eller arbejds- og hobbyrum. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Stue og køkken

Lyset strømmer ind i boligen fra de vestvendte altandøre, de store vinduer og ovenlyset. Det åbne køkken og den store stue udgør boligens hjerte. Her er lys og luft hele året, og du kan nyde boligens udsigt fra panoramavinduerne. Køkkenet giver rig mulighed for gastronomiske udfoldelser og kvalitetstid. Når du bevæger dig igennem opholdsrummet i denne eksklusive penthouselejlighed, kan du ikke undgå at blive draget af de store panoramavinduer, der leder ud til den kæmpestore tagterrasse.

Tagterrasse

Tagterrassen fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret. Terrassens ekstravagante størrelse, fantastiske udsigt og skønne lækroge lægger op til hygge og fest. Her kan du glæde dig til at tilbringe mange gode timer med familie og venner. En del af terrassen er overdækket, så du også kan nyde udsigten til det grønne i fred og ro efter duggen er faldet. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence V

Nyd kaffen på altanen i grønne omgivelser og et stenkast fra golfbanen. Her får du en skøn ejerlejlighed med køkken/alrum i Furesøs enestående natur, som indbyder til gåture. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere