amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Solgt

Lejlighed, Kompagnivej 8, 4.tv,

Master bedroom og walk-in closet

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
190 m²
Rum
4
Etage
4 af 4
Altan
Tagterrasse
Elevator
Solgt

Lejlighed, Kompagnivej 8, 4.tv,

Master bedroom og walk-in closet

Denne penthouselejlighed byder på 198 kvm livskvalitet, luksus og hjemlig hygge i grønne omgivelser.

Dette hjem er lidt ud over det sædvanlige og er beliggende i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club. Fra boligen kan du nyde den smukke udsigt over fredskoven. Dit nye hjem er omgivet af skøn natur, men samtidig er byens nærtliggende bekvemmeligheder som indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner let tilgængelige.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til dit hjem. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Dette er en bolig, hvor du altid kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen åbner boligens mange kvadratmeter sig op, og du kan enten gå til venstre ind i soveværelsesafdelingen eller til højre ind i stuen. Der er en rummelig garderobeløsning i forlængelse af entréen, så tøj og sko let kan opbevares.

Badeværelser

Boligen rummer to dejlige badeværelser, hvoraf det ene er i forlængelse af det store master bedroom. Dette badeværelse har badekar, og fungerer som fælles wellness-rum for beboelsesfløjen.

Soveværelser

Med penthouselejligheden får du tre rummelige soveværelser. Her kan du lade dig imponere af et sandt master bedrooom, som både har en dejlig altan, et stort walk-in closet og et privat badeværelse – en bolig i boligen. Der er også plads til både børne- og gæsteværelse, eller arbejds- og hobbyrum. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Stue og køkken

Lyset strømmer ind i boligen fra de vestvendte altandøre, de store vinduer og ovenlyset. Det åbne køkken og den store stue udgør boligens hjerte. Her er lys og luft hele året, og du kan nyde boligens udsigt fra panoramavinduerne. Køkkenet giver rig mulighed for gastronomiske udfoldelser og kvalitetstid. Når du bevæger dig igennem opholdsrummet i denne eksklusive penthouselejlighed, kan du ikke undgå at blive draget af de store panoramavinduer, der leder ud til den kæmpestore tagterrasse.

Tagterrasse

Tagterrassen fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret, og den fantastiske udsigt og skønne lækroge lægger op til hygge med venner og familie. En del af terrassen er overdækket, så du også kan nyde udsigten til det grønne i fred og ro efter duggen er faldet. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence IV

Nyhed: Her er tid og plads til at nyde din daglige morgenkaffe på altanen med udsigt til Fredskov og golfbane. Dit nye hjem er omgivet af natur, og her er både fred og ro. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os