amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Kompagnivej 8, 2.1 Golf Residence IV

Til salg

Kompagnivej 8, 2.1, 4 rum, 130 m²

Altanhygge og arkitekttegnet hjem

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.395.000 kr.
Størrelse
130 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.926 kr.
Etage
2 af 4
Indflytning: Q4 2017
Faciliteter::
Altan, Elevator
Til salg

Kompagnivej 8, 2.1, 4 rum, 130 m²

Altanhygge og arkitekttegnet hjem

Smukke omgivelser, masser af plads, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for dette hjem. Glæd dig til at nyde 130 kvm, hvor der er plads til jer alle.

Boligen er en lejlighedstype D, som er perfekt til den aktive familie. Du kommer til at bo i grønne omgivelser ved siden af The Scandinavian Golf Club, hvorfra både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og let. Der parkeres på terræn og når du træder ind i den flotte lobby med de lyse terrazzogulve, er det svært ikke at føle sig hjemme. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til dit hjem. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Man føler sig med det samme tilpas, når man træder ind i boligen. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum.

Bryggers og badeværelse

Dette hjem rummer både bryggers og stort badeværelse. Du får et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, som er placeret til venstre, når du træder ind i entréen. Hvis du ønsker et gæstetoilet i bryggerset, er dette muligt som tilvalg. Det rummelige badeværelse er placeret ved siden af bryggerset og har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita.

Soveværelser

Boligen byder på tre store værelser, hvilket giver en masse muligheder. Her er både plads til børne- og gæsteværelse, samt arbejds- eller hobbyrum. Du vælger.

Stue og køkken

Det åbne køkken og den store lyse stue udgør boligens hjerte. Her er lys og luft hele året, og du kan nyde udsigten og eftermiddags/aftensolen fra panoramavinduerne eller udendørs på altanen. Køkkenet har en mobil køkken-ø og god plads til gastronomiske udfoldelser og kvalitetstid med familie og venner. Køkken-øen kan blandt andet bruges som en lille spiseplads, hvor søndagsbrunchen nydes.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret. Fra den vestvendte altan kan du nyde eftermiddagssolen. Altanen er overdækket, hvilket gør den meget anvendelig, og giver mulighed for at forlænge altansæsonen, så længe du sørger for lidt tæpper og måske en varmelampe. Det er også muligt at grille året rundt. God fornøjelse.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence IV

Nyhed: Her er tid og plads til at nyde din daglige morgenkaffe på altanen med udsigt til Fredskov og golfbane. Dit nye hjem er omgivet af natur, og her er både fred og ro. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere