Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kompagnivej 8, 1.2 Golf Residence IV

Solgt

Kompagnivej 8, 1.2, 3 rum, 108 m²

Altanhygge og fredskov som nærmeste nabo

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
108 m²
Rum
3
Etage
1 af 4
Indflytning: Q4 2017
Faciliteter::
Altan, Elevator
Solgt

Kompagnivej 8, 1.2, 3 rum, 108 m²

Altanhygge og fredskov som nærmeste nabo

Glæd dig til at flytte ind i 108 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Her kommer du til at bo i et skønt naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club med udsigt ind mod golfbanen.

Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige. Dette hjem er en lejlighedstype A, og rummer to gode værelser, som giver en masse indretningsmuligheder alt efter dit behov.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til dit hjem. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen. Der er tænkt over detaljerne, og foretrækker du trappen, kan du nyde de flotte gennemlyste trapperum.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til boligens to soveværelser, bad samt køkken/stue.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita.

Soveværelser

Udover soveværelset har lejligheden endnu et praktisk værelse, der er ideelt som gæsteværelse, kontor eller hobbyrum.

Stue og køkken

Du får en dejlig, lys opholdstue og åbent køkken med udgang til altanen. Udsigten mod golfbanen kan nydes i fred og ro fra husets hjerte, det åbne køkken/alrum, eller altan, alt efter lyst.

Altan

Den store altan giver mulighed for kvalitetstid udendørs i sommerhalvåret. Her kan du nyde en god bog eller en dejlig middag i godt selskab, og mærke den friske luft. Altanen er overdækket, så sommeren let kan forlænges. Samtidig er det muligt at grille året rundt. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence IV

Glæd dig til at nyde din morgenkaffe på altanen eller saml familien til en middag i det store køkken/alrum. Her får du en skøn ejerlejlighed i Furesøs enestående natur, som indbyder til gåture. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere