Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 8, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Stor stue og aftensol på terrassen

Stort opholdsrum, vinkelkøkken og ekstra kvadratmeter er kendetegnene i denne gavlbolig i to plan. Dette svanemærkede hjem er for dig, som sætter har brug plads til udfoldelse og udsigt til naturen.

Dette charmerende hjem er en boligtype C, som ligger i hjertet af det nye nabolag med udsigt over Grønningen. Med åben planløsning mellem stuen og køkkenet er det det ideelle hjem til de sociale og aktive mennesker.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for at indrette med bøjlestang og garderobeskab. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at når du skal holde fest, er masser af plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt bliver plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom.

Køkken

Glæd dig til et dejligt vinklede køkken, der ligger i åben forlængelse af stuen. Her er der masser af køkkenbordsplads til hyggelige dage med bagning med børnene.

Værelser

Følger du trappen op til førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er både værelser til børnene og forældrene, og der er selvfølgelig gjort plads til indretning med skabe, hvis du ønsker dette.

Badeværelser

I entréen har du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Her er gjort plads til en vaskesøjle, så du nemt kan vaske tøjet efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende, så pengepungen lider knap så stor overlast ved de lange bade.

Terrasse

Fra det store opholdsrum har du udgang til den skønne, vestvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra terrassen er der ugeneret udsigt over Grønningen. Her finder du plads til grillhygge og latter med familie og venner.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevogn kan stå i skuret i forhaven. Du har samtidig egen parkering lige foran hoveddøren med mulighed for carport, mens gæsterne parkerer i nærheden på p-pladserne i nabolaget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
126 m²
Grund
251 m²
Soveværelser
3
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere