Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 50, 3 soveværelser, 126 m²

Gennemlyst gavlbolig og tre gode værelser

Fleksibel stue og separat soveafdeling med stigende loftshøjde kendetegner denne svanemærkede gavlbolig. Dette er hjemmet for dig, som ønsker plads til livets mange glæder både inde og ude.

Denne boligtype C i to plan, med tre gode soveværelser, ligger i begyndelsen af det charmerende nabolag. Her får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som forenes af det enestående gulv-til-loft vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr nydes på den sydvestvendte terrasse.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af forhaven med privat p-plads med mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for bøjlestang til overtøj. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Stuen er gennemlyst af store vinduespartier samt det ekstra vindue i gavlen, som inviterer naturen og lyset helt indenfor. Nøgleordet i dette rum er fleksibilitet, så når du skal holde fest, er det muligt at slå et langbord op ned gennem stuen. Det gør det nemt at have plads til alle gæsterne eller måske lave dansegulv til en hurtig svingom.

Køkken

Det store vinkelkøkken ligger i forlængelse af stuen. Køkkenet har masser af bordplads, så du kan slå dig løs med kulinariske udfoldelser til de store middagsselskaber.

Værelser

På førstesalen finder du tre soveværelser med stigende loftshøjde, som skaber en unik rumfølelse. Der er selvfølgelig også gjort plads til at du kan indrette med garderobeskabe, hvis du ønsker dette.

Badeværelser

Som en praktisk detalje i hjemmet, finder du i forlængelse af entréen, et gæstetoilet i skandinavisk indretning. Her er der installeret vaskesøjle, således at det beskidte tøj ikke slæbes gennem hele huset efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme design med delvist flisebeklædt bruseniche.

Terrasse

Den sydvestvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor hele sommeren. Her er både plads til hyggelige grillaftener og stille stunder med udsigt over nabolagets smukke Grønning.

Materialer og interiør

Boligen er Svanemærket, hvilket giver dig et lavere energiforbrug. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dit hjem er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for din pengepung og naturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
247 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.733 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere