Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 2, 3 soveværelser, 126 m²

Solbeskinnet terrasse og udsigt over Grønningen

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og fantastisk lysindfald. Slå benene op og nyd udsigten over Grønningen fra stuen. Her får du et skønt hjem med egen terrasse og stort køkken/alrum.

Denne boligtype C er et gennemlyst hjem i to etager på 126 kvm, som giver plads til hele familien. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser med stigende loftshøjde, vinkelkøkken og privat parkering lige udenfor hoveddøren.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré med mulighed for integreret bøjlestang, så du nemt kan hænge dit overtøj. Entréen er belagt med en lys askeparket, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk sammenhæng.

Stue

Stue og køkken er et stort og gennemlyst rum, så du har mange spændende indretningsmuligheder. Uanset om du skal en holde stor børnefødselsdag eller blot en filmaften i sofaen, har du plads til dette. Med andre ord slå benene og nyd det dejlige lysindfald og udsigten over Grønningen, mens børnene leger på gulvet.

Køkken

Det vinklede køkken byder på masser af køkkenbordsplads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Køkkenet er indrettet i lyse materialer af høj kvalitet og de anvendte hårde hvidevarer er af energiklasse A.

Værelser

På førstesalen finder du tre soveværelser, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter dit behov. I værelserne er der desuden stigende loftshøjde, hvilket giver en unik rumfølelse.

Badeværelser

I stueetagen finder du gæstetoilettet i skandinavisk design og med indbygget plads til en vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en udfordrende. Badeværelset er i indrettet i samme stil, og ligger på førstesalen.

Terrasse

Fra køkken/alrummet kan du åbne op ud til den vestvendte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde grillaftenerne og udsigten over grønningen i aftensolen.

Faciliteter

I dette hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevognen kan stå i skuret i forhaven. Boligens svanemærkning betyder, at alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
240 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.085 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere