Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 14, 3 soveværelser, 126 m²

Gennemlyst stue og aftensol på terrassen

Fleksibel stue, stigende lofthøjde og udsigt over Grønningen er kendetegnene i dette svanemærkede hjem. Dette er hjemmet for dig, som ønsker plads til livets glæder både inde og ude.

Denne boligtype C er et charmerende 2-plans hjem i hjertet af det trygge nabolag med udsigt over Grønningen. Med åben planløsning mellem stuen og køkkenet er det det ideelle hjem til de sociale og aktive mennesker.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for bøjlestang til overtøj. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at når du skal holde fest, er masser af plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt bliver plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom.

Køkken

Glæd dig til et dejligt køkken med vinkel, der ligger i åben forlængelse af stuen. Her er der masser af køkkenbordsplads til udforskning af nye middagsretter.

Værelser

Følger du trappen op til førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er værelser til hele familien eller måske et hjemmekontor, og der er selvfølgelig gjort plads til indretning med skabe, hvis du ønsker dette. Samtidig er der stigende loftshøjde, som giver en unik rumfølelse.

Badeværelser

I entréen har du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Her er gjort plads til en vaskesøjle, så du nemt kan vaske tøjet efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende, til gavn for pengepungen og miljøet.

Terrasse

Fra det store opholdsrum har du udgang til den skønne, vestvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Her finder du plads til grillhygge og latter med naboerne, mens børnene leger på Grønningen.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike eller barnevogn kan stå i skuret i forhaven. Du har samtidig egen parkering lige foran hoveddøren med mulighed for tilkøb af carport, mens gæsterne parkerer på p-pladserne rundt i nabolaget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
225 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.712 kr.
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere