Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 10, 3 soveværelser, 120 m²

Gennemlyst stue og ugeneret udsigt over Grønningen

Fleksibel stue og separat soveafdeling er kendetegnene i dette svanemærkede hjem på 120 kvm. Dette er hjemmet for dig, som ønsker plads til familielivets glæder med højt til loftet både inde og ude.

Denne boligtype C er i to plan med tre gode soveværelser og ligger på grænsen til de grønne områder. Her får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som forenes af det enestående gulv-til-loft vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Entré

Du kommer ind i den åbne entré med mulighed for at indrette dit eget garderobearrangement. Entréen har lyst askeparketgulv, som løber gennem hele den åbne stueetage og skaber en smuk helhed i hjemmet.

Stue

Stuen er gennemlyst af store vinduespartier, som inviterer naturen helt indenfor. Nøgleordet i dette rum er fleksibilitet, så når du skal holde fest, er det muligt at sætte et langbord op ned gennem stuen. Det gør det nemt at have plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom.

Køkken

Køkkenet som ligger i forlængelse af stuen. Det rummelige hjørnekøkken har masser af bordplads, så der er plads til bagning med børnene eller kulinariske udfoldelser for gæsterne.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I værelserne er der god plads til indretning med garderobeskabe og her er stigende loftshøjde, som giver en unik rumfølelse.

Badeværelser

Som en praktisk detalje i hjemmet, finder du i forlængelse af entréen et gæstetoilet i klassisk, skandinavisk indretning. Her kan installeres vaskesøjle, således at tøjet ikke skal igennem huset efter en svampetur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design med delvist flisebeklædt bruseniche.

Terrasse

På den vestvendte terrasse har du sol hele eftermiddagen og aftenen. Her kan du nyde de varme sommeraftener med grill og godt selskab, mens solen langsomt går ned over Grønningen.

Materialer og interiør

Boligen er Svanemærket, hvilket giver dig et lavere energiforbrug og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Foran hjemmet har du privat p-plads, mens dine gæster kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
176 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere