amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 53 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 53, 4 rum, 123 m²

Frirum i et plan

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
123 m²
Rum
4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Drabæk Huse 53, 4 rum, 123 m²

Frirum i et plan

Effektivt indrettet rækkehus, med tre soveværelser, beliggende i grønne omgivelser på 123 kvm. Nøgleordene i dette hjem er fleksibilitet, højt til loftet og udsigt til den grønne eng og skoven.

I dit nye svanemærkede hjem får du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som kobles gennem det enestående vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug. De anvendte materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Der er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens charme og æstetik – her er lyst, indbydende og masser af muligheder for udfoldelse. I entréen har du kig gennem hele hjemmet og ud over engen, der udfolder sig foran dit nye hjem.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet er rummeligt, og her er masser af køkkenbordsplads til de hyggelige dage med bagning og kulinarisk udfoldelse.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Når du skal holde fest, er det muligt at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt er plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom. Og vil du have endnu større udbytte af dagslyset er det muligt at tilkøbe ovenlysvinduer.

Værelser

Samlet i den ene ende af boligen finder du de to af soveværelserne, hvor du kan indrette med skabsvægge. Mens det sidste værelse har udsigt over engen.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

På terrassen kan livet leves hele sommeren med udsigt over eng og skov. Her er både plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i den vilde natur, som findes i og omkring Drabæk Huse. Etape I byder 33 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere