Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 51, 3 soveværelser, 127 m²

Hjemlig hygge i naturskønne omgivelser

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved én rummelig etage, stue med højt til loftet og fleksibilitet. Glæd dig til hyggelige grillaftener på terrassen, mens du nyder udsigten over engen.

På hjørnet af nabolaget, helt op ad naturen, finder du dit nye svanemærkede hjem på 127 kvm. Denne endebolig har tre soveværelser og masser af naturligt lys fra det ekstra vindue i gavlen. Her har du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som er bundet sammen af det enestående vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr både kan nydes på terrassen i forhaven eller i baghaven.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, hvor der er mulighed for at tilkøbe carport, så det er let at komme af med dagligvarerne. Har du eller dine børn en cykel, kan den stå i det praktiske skur. Du bydes ind i hjemmet ad gangstien ned gennem forhaven med lave hække.

Materialer og interiør

Rækkehuset har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Endeboligen er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er som minimum af energimærkning A.

Entré

Du træder ind i hjemmets entré med et praktisk indhak til enten skoene eller indretning med garderobeskabe. Fra entréen har du et fantastisk kig gennem hele huset og ud over engen, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med højt til loftet, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor gennem vinduet fra gulv til loft. I stuen har du mulighed for at maksimere dagslyset ved tilkøb af ovenlysvinduer. Stuen lægger op til hyggelige stunder med familien, hvor du kan se årstiderne skifte fra sofaen.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum byder på et lyst køkken i holdbare materialer med mulighed for at tilkøbe en køkkenø.

Værelser

I det lyse hjem finder du to soveværelser, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge. Mens det sidste værelse har udsigt over engen.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og i gode, solide materialer.

Terrasse

Den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Nyd de varme sommeraftener, mens mørket falder på.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
127 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.932 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere