amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 51 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 51, 4 rum, 127 m²

Hjemlig hygge i naturskønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
127 m²
Rum
4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Drabæk Huse 51, 4 rum, 127 m²

Hjemlig hygge i naturskønne omgivelser

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved én rummelig etage, stue med højt til loftet og fleksibilitet. Glæd dig til hyggelige grillaftener på terrassen, mens du nyder udsigten over engen.

På hjørnet af nabolaget, helt op ad naturen, finder du dit nye svanemærkede hjem på 127 kvm. Denne endebolig har tre soveværelser og masser af naturligt lys fra det ekstra vindue i gavlen. Her har du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som er bundet sammen af det enestående vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr både kan nydes på terrassen i forhaven eller i baghaven.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, hvor der er mulighed for at tilkøbe carport, så det er let at komme af med dagligvarerne. Har du eller dine børn en cykel, kan den stå i det praktiske skur. Du bydes ind i hjemmet ad gangstien ned gennem forhaven med lave hække.

Materialer og interiør

Rækkehuset har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Endeboligen er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er som minimum af energimærkning A.

Entré

Du træder ind i hjemmets entré med et praktisk indhak til enten skoene eller indretning med garderobeskabe. Fra entréen har du et fantastisk kig gennem hele huset og ud over engen, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med højt til loftet, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor gennem vinduet fra gulv til loft. I stuen har du mulighed for at maksimere dagslyset ved tilkøb af ovenlysvinduer. Stuen lægger op til hyggelige stunder med familien, hvor du kan se årstiderne skifte fra sofaen.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum byder på et lyst køkken i holdbare materialer med mulighed for at tilkøbe en køkkenø.

Værelser

I det lyse hjem finder du to soveværelser, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge. Mens det sidste værelse har udsigt over engen.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og i gode, solide materialer.

Terrasse

Den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Nyd de varme sommeraftener, mens mørket falder på.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers med vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i den vilde natur, som findes i og omkring Drabæk Huse. Etape I byder 33 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere