Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 44, 4 soveværelser, 144 m²

Hyggeligt samtalekøkken med udsigt

Udsigt til grønningen og stort samtalekøkken med udgang til en dejlig terrasse gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder i solen, mens børnene leger på grønningen.

Rækkehuset ligger i hjertet af nabolaget med udsigt ud over grønningen. Dette svanemærkede hjem byder på 144 kvm hjerterum med fire værelser fordelt på to etager. Her kan du nyde de varme dage både i for- og baghaven med en god bog. Dette er et hjem med plads til store armbevægelser, hvor dig og din familie sammen kan skabe nye minder.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhaven. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget.

Entré

Du træder ind i den hyggelige entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan gemme skoene væk.

Stue

Fra entréen har du indgang til den store gennemlyste opholdsstue. Her inviteres naturen helt ind i stuen gennem det store glasparti med dør ud til for- og baghave. Her kan du slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve.

Køkken/alrum

I dette hjem får du et ægte samtalekøkken, som er en del af stuen. Så mens du laver middagen kan du snakke med gæster ved bardisken.

Værelser

Førstesalen byder på soveafdelingen med hele fire værelser og stigende lofthøjde. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og der er plads til at indrette med garderobeskabe alt afhængig af dit behov.

Badeværelse

I dette hus har du to gode badeværelser med bruseniche i skandinavisk design. Det første badeværelse er placeret i praktisk placeret i forlængelse af entréen, så du let kan komme af med mudrede sko eller tage et varmt bad efter en rask gåtur i de kolde måneder.

Terrasse

Med to gode terrasser er der rig mulighed for at finde et solspot, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog. Baghaven ligger ud mod det den charmerende grønning, så du kan let holde øje med børnene.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
144 m²
Grund
144 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.507 kr.

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere