Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 38, 4 soveværelser, 150 m²

Uforstyrret udsigt til Grønningen

Sol hele dagen, hyggelige terrasse i både for- og baghaven, høj til loftet, udsigt til grønningen venter dig i dette hjem. Denne svanemærkede gavlbolig giver plads til livet både inde og ude.

Rækkehuset ligger i hjertet af nabolaget med udsigt ud over grønningen. Dette svanemærkede hjem på 150 kvm hjerterum med fire værelser i to etager. Her kan du nyde de varme dage både i for- og baghaven med en god kop kaffe. Dette er hjemmet med plads til store armbevægelser, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhave. Her har du din private p-plads, mens gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget.

Entré

Selvom du er den første til at komme hjem, så føles her aldrig tomt, da der er masser af liv og leg i nabolaget. I den hyggelige entré finder du trappen, som går op til førstesalen. Under trappen har du et depotrum, hvor du kan gemme skoene væk.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med højt til loftet, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor gennem det store gulv-til-loft vindue. Stuen giver god plads til hyggelige stunder med familie og venner, med plads til både de festlige middage og rolige aftener i sofaen.

Køkken/alrum

Som en del af stuen finder du køkkenet med bardisk. Her kan du lave aftensmaden, mens børnene sidder og laver deres lektier. I køkkenet er det muligt at tilkøbe et ekstra vindue, for at få endnu mere ud af dagslyset.

Værelser

Førstesalen byder på soveafdelingen med hele fire værelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og der er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov, mens den stigende lofthøjde giver en skøn rumfornemmelse.

Badeværelse

I dette hus får du hele to badeværelser i indbydende skandinavisk design med bruseniche. Badeværelset i stuen er praktisk placeret i forlængelse af entréen, så du let tage et varmt bad efter en løbetur i regnen.

Terrasse

Fra stuen er der udgang til din dejlige østvendte terrasse og have, hvor der er god plads til at nyde morgenkaffen. Mens du kan nyde de lune sommeraftener med grill og hygge i forhaven.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
150 m²
Grund
150 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere