Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rækkehusene

Rækkehusene, Havnevigen

De familievenlige rækkehuse giver mulighed for en dejlig hverdag i trygge omgivelser. Om sommeren samles store og små til leg, latter og måske en aftendukkert i vigen.

Rækkehusene i Havnevigen bygger bro til haveforeningen Nokken i syd og daginstitutionen Nokken mod vest.

Rækkehusene er placeret, så alle haver får optimale solforhold og samtidig giver mulighed for et fredeligt og privat udendørsophold. Rækkehusene har karakter af en miniby i byen, der med sine forskydninger giver en stærk beboeridentitet, hvor der er plads til at udfolde sig.

De lyse, blødstrøgne mursten komplementeres af lette træpartier, der patinerer smukt over tid. Alle rækkehuse har en have og flisebelagt terrasse, og 3-etagers boligerne har tilmed egen tagterrasse. Parkering er placeret i randzonen. 

Stier og passager mellem husene binder bebyggelsen sammen, forbinder boligerne med de forskellige lege- og opholdspladser, og skaber kontakt til vigen, havnen og Fælleden. 

Nabolaget rummer en skøn vig med sandstrand, hvor man kan dyppe tæerne eller snuppe en dukkert.