Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Krøyers Plads

Krøyers Plads, Christianshavn

Velkommen hjem til Krøyers Plads, hvor du bliver mødt af kajliv. Krøyers Plads ligger i hjertet af København og byder på uderum og havnebassin.

Krøyers Plads er rigt på historie og ligger blandt 300 år gamle pakhuse. Arkitekturen er indpasset i historien, men samtidig er det moderne bygninger, der afspejler i dag og passer ind i byens profil.

Designet er tilpasset de eksisterende pakhuse, men er også en nyfortolkning med et nyt, spændende, geometrisk formsprog, hvilket især ses på de skulpturelle tage. Bygningernes bugtende kroppe åbner op for lejligheder med vekslende geometri, indretning og loftshøjde.

Caféer, restauranter og indbyggede, grønne oaser, skaber liv, og giver noget tilbage til byen. Det har været en central del af den borgerinddragelse, som ligger til grund for udarbejdelsen af udearealerne på Krøyers Plads. Den hyggelige træbrygge, der trappeserer ned mod havnebassinet, er et af de tydelige resultater af dialogen med nabointeressenterne.

Krøyers Plads byder på charmerende christianshavner-stemning, og de originale, håndstrøgne mursten er udviklet specielt til Krøyers Plads af Egernsund Tegl i samarbejde med arkitekterne.

Krøyers Plads er Danmarks første svanemærkede lejligheder, og blev i 2015 tildelt MIPIM-prisen som verdens bedste boligbyggeri. Krøyers Plads har ligeledes modtaget Københavns Kommunes bygningspræmiering.