Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Historien om Golf Residence

Karl fortæller om Golf Residence

Hjem og nabolag er ikke noget vi kan skabe alene, det er et fælles projekt, hvor du som beboer er afgørende. Vi skaber fundamentet, men det er dig, der udfylder rammerne, siger projektlederen på Golf Residence.

Golf Residence omfatter i alt fem punkthuse, og hvert punkthus rummer fire forskellige boligtyper fordelt på fire etager, samt to penthouselejligheder med stor tagterrasse på den øverste etage. Det betyder, at her er plads til alle – og det er netop vores filosofi, at skabe hjem og nabolag med en mangfoldighed af beboere. Beboersammensætningen af singler, par og familier gør området levende og alsidigt.

Én ting er at bygge boliger, en anden ting er at skabe hjem. Golf Residence skal være et sted, hvor du altid kan spørge naboen om en hjælpende hånd eller du er løbet tør for sukker. Et sted, hvor fællesskab og privatliv kan gå hånd-i-hånd.

Ved skabelsen af Golf Residence, er der tænkt meget over både de små og store ting. Hvert punkthus bliver placeret, så det sikres bedst muligt lysindfald og luft i boligerne. Boligerne opføres desuden i velkendte kvalitetsbyggematerialer, hvor der er lagt vægt på funktionalitet, kvalitet og holdbarhed.

Det betyder også minimal vedligeholdelse og det er vigtigt, da en af fordelene ved at købe nybyggeri netop er, at vores købere får en nem hverdag, hvor de ikke behøver at bruge tid på vedligeholdelse.

Vores daglige motivation på pladsen er, at skabe de bedst mulige rammer for dig og din familie. Vi gør os umage, og glæder os til at endnu flere beboere flytter ind i de resterende etaper af Golf Residence. At se glade familier bo og leve i netop de hjem, som vi har været med til at skabe, det gør både mig og mine kollegaer stolte.