For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Drabæk Huse

Fælles legeplads i drabæk huse

Drabæk Huse, Blovstrød

Drabæk Huse i Blovstrød repræsenterer det gode liv og luft i hverdagen. Her er kun det bedste fra land og by samlet i det nordsjællandske landskab - med skove og engområder, små søer og krogede vandløb, der skaber rammen om det hyggelige nabolag.

Svanemærkede rækkehuse i naturskønne Blovstrød

Drabæk Huse ligger i Blovstrød i Nordsjælland, og det er blevet et unikt sted for familier, der trænger til ro og fredfyldte omgivelser i hverdagen.

I Drabæk Huse går bæredygtighed og natur hånd i hånd. Projektet består af i alt 78 svanemærkede rækkehuse, og det sikrer et lavere energiforbrug og et sundere indeklima i hjemmene.

Drabæk Huse er bygget af arkitekterne Svendborg, og de har skabt rummelige hjem, hvor der er højt til loftet og udsigt til naturen fra de store og åbne vinduespartier. Rækkehusene er bygget i naturlige materialer, som patinerer smukt – for at skabe en samhørighed, med respekt for naturen. På rækkehusenes tage er der også bygget solcelle-anlæg for at få mere ud af solens energi.

Rækkehuse med egen terrasse i naturskønne omgivelser i Blovstrød
1-plans rækkehuse med egen have og terrasse med skøn natur i Blovstrød
1-plans rækkehuse med egen have og terrasse med skøn natur i Blovstrød

Er du interesseret i et nyt hjem i Nordsjælland?

Grønne fællesarealer med plads til leg og socialt samvær

Rækkehusene rummer mellem 109 – 150 kvadratmeter, og de er blevet inddelt i 16 klynger, hvor der er gjort plads til både den store og den lille familie. Indflytningen fandt sted i slutningen af år 2017, og nabolagene har kun udviklet sig positivt siden.

I Drabæk Huse byder nabolagene på grønne fællesarealer med små, snoede stier og veje, som skaber naturlige opholdsrum for tryg og leg og socialt samvær. Her er der både plads til privatlivet og fællesskabets glæder.

2- plans rækkehuse med sort facade og udsigt til fælles naturlegeplads i Blovstrød
2- plans rækkehuse med sort facade og udsigt til fælles naturlegeplads i Blovstrød