Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Toppen

Toppen, Trekroner

Toppen ligger op til bølgende kornmarker og består af familievenlige og bæredygtige rækkehuse i to plan, beliggende i Trekroner, tæt på Roskilde Centrum.

Toppen består af familievenlige to-plans rækkehuse, hvor frisk luft og bølgende kornmarker er en del af hverdagen. 

Rækkehusene i Toppen er mærket med Danmarks officielle miljømærke, Svanen. Det betyder, at alle materialer i boligen er blevet vurderet og godkendt af Miljømærkning Danmark, og det sikrer hver enkelt bolig en stærk grøn profil og et lavt energiforbrug – til glæde for hele familien og miljøet.

De familievenlige hjem er de første svanemærkede rækkehuse i Roskilde, og Toppen udgør et grønt fællesskab med nogle fantastiske fællesarealer. En skøn frugthave og grønne, rekreative arealer udgør samlingspunktet i nabolaget. Toppen består af to forskellige boligtyper på henholdsvis 95 kvm og 104 kvm. Planløsningerne er gennemtænkt, så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.

De nye rækkehuse danner rammen om en aktiv hverdag med fokus på trygge, børnevenlige arealer mellem boligerne – og legekammeraterne er lige rundt om hjørnet. Til hvert hjem er en skøn og brugbar terrasse samt have, hvor de varme sommeraftener kan nydes. Når efterårs- og vintermånederne nærmer sig, pynter smukke lyskæder, og måske en enkelt snemand eller to, nabolaget til glæde for både store og små.