Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Strandtorvet

Strandtorvet, Havnevigen

Strandtorvet er en udvidelse af Københavns klassiske gårdmiljøer med mulighed for udendørsliv, socialisering og urban stemning – i første række til vand, sand og strand.

Strandtorvet er måske det nærmeste man kommer lejligheder med sand mellem tæerne i København.

Strandtorvet har en unik beliggenhed med Københavns nye sandstrand og vig som nærmeste nabo. Strandtorvets placering som afslutning mod badevigen anviser, sammen med bebyggelsesstrukturen, et generøst, solbeskinnet, vindbeskyttet og sydvendt offentligt pladsrum med direkte kontakt til promenaden, stranden og vandtrappen.

Et blomstrende altanmotiv, der veksler mellem private altaner, solafskærmning og beplantning som det sammenbindende arkitektoniske træk, danner en levende facade omkring pladsen.

Nordfacaden er beklædt med genbrugstegl og formidler overgangen til de bagvedliggende byhuse, mens sydfacaden er en viderefortælling af materialet på Strandhusene. Overgangen mellem de to materialer varierer, og det lyse materiale glider igennem portene og giver et spil i facaden og en visuel sammenhæng.

Strandtorvet byder på urban stemning og udgør Havnevigens hjerte, da det rummer nabolagets fælleslokale. Strandtorvet er svanemærkede og lejlighederne er et miks af hjem til singler, par eller den lille familie.

Strandtorvet ligger i et charmerende og livligt område tæt på metro, Amager Fælled, havnen og et spirende nærmiljø med den mangfoldige brygge, havnebad, caféer og restauranter.

Velkommen hjem i vandkanten.