Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Strandhusene

Strandhusene, Havnevigen

Strandhusene er helt unikke københavnerboliger beliggende i vandkanten ved Københavns eneste vig. Charmerende nabolag med grønne arealer som nabo, enestående udsigt over Københavns Havn og vandet lige uden for døren.

Strandhusene ligger i Havnevigen, som er Islands Brygges nye og charmerende bydel. 

Strandhusene er enestående boliger i 3 plan, i første parket til vandet, og rummer bl.a. to store terrasser, to badeværelser og carport. 

Strandhusene er på 188-200 kvadratmeter med tagterrasse og udekøkken, hvorfra der er udsigt over havneløbet eller langs Islands Brygge mod city. Strandhusene er svanemærkede, så der sikres et optimalt indeklima og lavere forbrugsudgifter. 

Strandhusene fremstår enkelt i designet med pudsede betonfacader, der kun brydes af vinduespartier i gavlen. Mod vandet består facaden af store glaspartier fra gulv til loft, hvilket giver et fantastisk lysindfald i hele hjemmet. Højt til loftet er et kendetegn for Strandhusene, hvor der er 2,7 meter i køkkenet, 3 meter i stuen og selv i værelserne er der hele 2,5 meter til loftet. 

Fra terrassen, der ligger i forlængelse af køkkenet, kan man dyppe fødderne i vandet. Terrassen afsluttes med 2-3 trin, der giver let adgang til vandet, så herfra kan man nemt starte dagen med en morgensvømmetur. Plantekasser i terrassens sider giver mulighed for privatliv. 

Strandhusene danner ramme om en hyggelig hverdag i helt unikke rammer, hvor man kan veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter. Indgangspartiet til hvert enkelt hjem er flisebelagt og med overdækket p-plads samt udendørs skur. 

Velkommen hjem i vandkanten.