Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Solbærhaven

Solbærhaven, Hillerød

Solbærhaven består af rækkehuse i 2 plan med fine detaljer og et hyggeligt nabolag, der føles som et unikt lille bysamfund.

Solbærhaven føles som et unikt lille bysamfund i udkanten af Nordsjællands naturskønne hovedstad. 

I Solbærhaven er vægten lagt på at skabe hjem, hvor alle kvadratmeter udnyttes optimalt med et højt kvalitetsniveau. Husenes facader, med grå og sorte blødstrøgne teglsten står flot til de gennemgående franske altandøre i mørkt træ og glas værn. 

Det har været afgørende, at husene er så vedligeholdelsesfri som muligt, så der i stedet er tid til at nyde hverdagen og områdets skønne omgivelser. Alle boliger har egen have med solrig, sydvendt terrasse og bøgehæk, hvorfra naturen kan nydes i fulde drag. 

Boligerne er på 102-106 kvm og er opført som dobbelthuse med 3 gode værelser på 1. sal. Der er toilet på begge etager, og den store stue har et fantastisk lysindfald og direkte adgang til terrassen, hvor der grilles og hygges om sommeren.