Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Regnbuen

Regnbuen, Hillerød

Velkommen hjem til Regnbuen, et familievenligt og hyggeligt nabolag, med rækkehuse i 2 plan og god plads til børnefamilien.

Rækkehusene i Regnbuen er skabt i en moderne og minimalistisk funkisstil. Regnbuen består af 25 rækkehuse i 2 plan, der bl.a. byder på badeværelse, gæstetoilet, spisekøkken, opholdsstue og 3 eller 4 værelser fordelt på 114-126 kvm.   

De familievenlige rækkehuse ligger i et dejlig grønt nabolag, omgivet af natur, og her er tid til både leg og latter, da boligerne er bygget med henblik på at sikre minimal vedligeholdelse.

Hvert hjem har en pragtfuld baghave med stor terrasse, hvor solen kan nydes. Foran huset er der en mindre terrasse og en privat p-plads. Begge terrasser er lagt med smukke gråsorte herregårdssten, og til hvert hus hører desuden et praktisk udhus.

Nabolaget er præget af luft og højt til himlen, vand og masser af fællesarealer, der indbyder til leg og udeliv. Her er hjerterum til familien og plads til fællesskabet i de skønne rækkehuse.