Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kridtholmen

Kridtholmen, Teglholmen

Skønt gårdmiljø og badebro uden for døren. Kridtholmen giver mulighed for en aktiv hverdag, hvor man let kan hoppe i bølgerne eller sætte kajakken i vandet.

Kridtholmen består af 22 ejerlejligheder centralt beliggende på Teglholmen, hvor Københavns havn integreres i bebyggelsen og skaber en attraktiv kanalby i udvikling. 

Alle lejlighederne har en fantastisk udsigt til vandet og den smukke frugthave, der forbinder bebyggelsen med vandet. Stuelejlighederne har alle hyggelige, vestvendte terrasser, og de øvrige lejligheder har en eller to altaner. 

Kridtholmen er en selvstændig del af en større bebyggelse med i alt 128 lejligheder opført i to vinkelformede boligbygninger, der åbner op mod sydvest til Teglværkshavnen. Den trappeformede bebyggelse giver et dynamisk udtryk, der passer ind i omgivelserne. Facaderne består af glatte, hvide betonelementer, som tilfører et råt udtryk, der kun brydes af altanerne med hvide glasværn og de store vinduespartier, hvorfra der er aftensol og vandudsigt. 

Lejlighederne i Kridtholmen er fordelt på to opgange med elevator ned til parkerings- og cykelkælderen.