Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hindbærhaven

Hindbærhaven, Hillerød

Hindbærhaven er en skøn oase for den mindre familie. De hyggelige rækkehuse er fyldt med hjerterum, ovenlys og loft til kip.

Hindbærhaven byder på arkitekttegnede rækkehuse i ét plan på 105-109 kvm, med loft til kip, dejlige ovenlysvinduer og op til fire soveværelser.

Rækkehusene er skabt med fokus på kvalitet og funktionalitet. Boligerne er vedligeholdelsesfrie, og omgivet af naturskønne omgivelser, der bl.a. kan nydes fra boligens egen have med solrig, syd-/vestvendt terrasse.

Indendørs strømmer lyset ind gennem de store gulv-til-loft vinduer i stuen, der giver direkte adgang til den syd-/vestvendte terrasse og videre ud i haven. De høje lofter skaber samtidig en dejlig rumfornemmelse, som giver lyst til at samle familie og venner til hyggelige søndagsmiddage fyldt med latter og samtaler, mens børnene kan udforske haven eller naturlegepladsen, der ligger rundt om hjørnet.