Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Golf Residence

Golf Residence, Farum

Midt i det grønne er Golf Residence beliggende på Farum Kaserne. Omgivelsernes historiske vingesus breder sig over det skønne naturområde, hvor gode naboskaber giver en tryg og hyggelig hverdag.

Der er langt fra kasernens gamle militære ophav til det rolige og smukke nabolag, som du i dag finder i Golf Residence.

Golf Residence består af fem blokke, der hver rummer 18 ejerlejligheder. Ved ankomst til Golf Residence parkeres der på terræn og skumringsrelæ sikrer, at man ankommer trygt til lobbyen. I Golf Residence er der tænkt over detaljerne. Cyklen er altid i tørvejr i kælderen, hvorfra den lydsvage elevator kører op til lejlighederne, og de flotte gennemlyste trapperum giver også mulighed for at gå op til boligerne.

Golf Residence byder på seks boligtyper med gode planløsninger, som tager højde for en travl hverdag, hvor man ønsker både samvær og plads til fordybelse. Hver af de fem punkthuse byder som noget helt særligt på to penthouselejligheder med en fortryllende udsigt over nabolaget.

Tilbage i 2011 flyttede de første beboere ind i Fairway Village, der består af 55 ejerboliger, og i dag er det gamle kaserneområde blevet til en helt ny bydel i Farum.