Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Fælledhusene

Fælledhusene, Arenakvarteret

Fælledhusene ligger i hjertet af Arenakvarteret på grænsen mellem naturskønne vidder og spændende urbanitet i det nye, grønne nabolag, Nordre Fælledkvarteret, der er en del af Ørestad Syds nye bydel.

De hjemlige rækkehuse er beliggende med fælleden lige uden for døren. Og er det perfekte nabolag til børnefamilier i alle størrelser, som ønsker at blive boende i byen.

Fælledhusene byder på 56 rummelige og lyse rækkehuse, som bygges i 10 klynger. Alle rækkehusene har en dejlig syd- eller vestvendt have. Fælledhusene bygges i tre forskellige størrelser, der enten er et effektivt indrettet tre etagers rækkehus eller fire etagers rækkehus med eller uden tagterrasse - helt op ad Kalvebod Fælled og Byfælleden. Alle rækkehusene rummer et stort køkken/alrum og lyse soveværelser.

Boligerne og nabolaget er inspireret af fælledens vilde natur og er bygget i gode, miljøvenlige materialer. I hjertet af nabolaget er der grønne fællesrum med blomstrende, vilde græsser og store, karaktergivende træer samt et fælleslokale til fejring af livets mange glæder.

Området mellem rækkehusene er bilfrit, med plads til ophold, leg og bevægelse.