Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Fælledudsigten I og II

Bonava fælledudsigten ørestad

Fælledudsigten I og II, Ørestad Syd

Sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse, der indbyder til spontane middage under åben himmel.

Fælledudsigten ligger i Nordre Fælled kvarteret, på kanten af Kalvebod Fælled, hvor himmel og horisont mødes, og der er blot seks metrostop til byen. 

Udsigten fra Fælledudsigten I og II er det afgørende omdrejningspunkt i boligerne. De udepåliggende altaner giver privatliv og læ, samtidig med at beboerne får en 180 graders udsigt til by og natur. Altanernes placering skaber en vekselvirkning i facaden, som trapper ned til de nærliggende 3-etagers rækkehuse. 

Tagterrassen på den lave bygningsdel i Fælledudsigten I er fælles for beboerne, og Urban Gardening konceptet er udviklet i samarbejde med TagTomat og beboerudvalget. Stueetagen har et fælleslokale og i foyeren er der mulighed for at dele værktøj, bøger og lignende mellem naboerne. 

Projektet rummer 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der alle er belyst fra mindst to sider, og hvert hjem har en hyggelig udendørs oase i form af en altan eller terrasse.