Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Drabæk Huse

Drabæk Huse, Blovstrød

Drabæk Huse i Blovstrød repræsenterer det gode liv og luft i hverdagen. Her er kun det bedste fra land og by samlet i det nordsjællandske landskab - med skove og engområder, små søer og krogede vandløb, der skaber rammen om det hyggelige nabolag.

Drabæk Huse ligger i Blovstrød i Nordsjælland, og det er blevet et unikt sted for familier, der trænger til ro og fredfyldte omgivelser i hverdagen.

I Drabæk Huse går bæredygtighed og natur hånd i hånd. Projektet består af i alt 78 svanemærkede rækkehuse, og det sikrer et lavere energiforbrug og et sundere indeklima i hjemmene.

Drabæk Huse er bygget af arkitekterne Svendborg, og de har skabt rummelige hjem, hvor der er højt til loftet og udsigt til naturen fra de store og åbne vinduespartier. Rækkehusene er bygget i naturlige materialer, som patinerer smukt – for at skabe en samhørighed, med respekt for naturen. På rækkehusenes tage er der også bygget solcelle-anlæg for at få mere ud af solens energi.

Rækkehusene rummer mellem 109 – 150 kvadratmeter, og de er blevet inddelt i 16 klynger, hvor der er gjort plads til både den store og den lille familie. Indflytningen fandt sted i slutningen af år 2017, og nabolagene har kun udviklet sig positivt siden.

I Drabæk Huse byder nabolagene på grønne fællesarealer med små, snoede stier og veje, som skaber naturlige opholdsrum for tryg og leg og socialt samvær. Her er der både plads til privatlivet og fællesskabets glæder.