Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava: Fuld fart på lejlighederne i Egehusene i Glostrup

15-06-2018, 07:00

Bonava: Fuld fart på lejlighederne i Egehusene i Glostrup

Fire måneder efter det første spadestik kunne boligudvikleren fejre rejsegilde på de 48 lejligheder ved Egeparken

Glostrup er én af de mest eftertragtede kommuner, når danskerne skal finde en ny bolig, og det kommer ikke bag på boligudvikleren, Bonava. Fire måneder efter det første spadestik på lejlighedsprojektet Egehusene er 2/3 af boligerne solgt, og torsdag var der rejsegilde på de fire nye bygninger, der rummer i alt 48 lejligheder.

Egehusene er tegnet af Danielsen Architecture, og til rejsegildet glædede arkitekt Peter Danstrup sig over den fælles tagterrasse, der understøtter fællesskabet mellem de kommende beboere. Desuden fremhævede han samspillet med Egeparken, der er nærmeste nabo til projektet. Det grønne var også et tema i talen fra Glostrups borgmester. ”Bonava’s vision for Egehusene har været at skabe et grønt og aktivt nabolag, med plads til fællesskab” sagde John Engelhardt. ”Det harmonerer godt med, hvad vi tænker i Glostrup Kommune”.

”Glostrup er et godt sted at bygge”, tilføjede sektionschef Jakob Villadsen fra Bonava. ”Det har vi mærket på hastigheden af både salg og byggeri – der er fuld fart på”.

Egehusene har to-, tre- og fireværelses lejligheder, der sælges til priser fra 2.595.000. Bonava forventer at de første beboere flytter ind i december 2018.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com