For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Nordsjællands første svanemærkede rækkehuse

10-06-2016, 15:13

Nordsjællands første svanemærkede rækkehuse

Bonava, det tidligere NCC Bolig, lancerer nu Nordsjællands første svanemærkede rækkehuse. Det sker med nabolaget Drabæk Huse i Blovstrød, der omfatter i alt 78 et- og toplans rækkehuse.

Bonava Danmark, tidligere NCC Bolig, vandt i efteråret Allerød Kommunes bud om at udvikle et helt nyt boligområde i Blovstrød, sydøst for Kongevejen. På søndag præsenteres de nye hjem ved et arrangement på grunden, der ligger lige ved den kommende byport.

Blovstrød repræsenterer det gode liv med højt til himlen, trivsel i skolen og godt naboskab. Derfor er det ikke tilfældigt at vi vælger at bygge Nordsjællands første svanemærkede boligprojekt her”, siger Camilla Drachmann Gram fra Bonava (tidl. NCC Bolig), der har udviklet det nye nabolag. Det er sket i tæt samarbejde med Svendborg Architects, der har tegnet fire forskellige boligtyper i et og to plan.

Et hjem i Drabæk Huse er både miljø- og energirigtigt”, fortæller Camilla Drachmann Gram, ”desuden er der taget højde for den sociale sammenhængskraft i projektet. Projektet byder på boliger, der dækker mange familiers ønsker, og samtidig er der lagt vægt på at skabe både private og sociale områder”.

De nye rækkehuse er mellem 109 og 150 kvm med 3-5 rum og egen have. Priser fra kr. 2.995.000.

Salget af boliger Drabæk Huse starter søndag d. 12. juni kl. 14-15:30 i Bobutikken på Kongevejen 5 i Blovstrød.

For yderligere information kontakt:

Torben Modvig, CEO Bonava Danmark torben.modvig@bonava.com Tlf: +45 2134 2949

Læs mere om boligerne i Drabæk Huse her

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507