Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava melder om gang i boligsalget på Farum Kaserne

06-10-2016, 15:31

Bonava melder om gang i boligsalget på Farum Kaserne

Danmarks største boligudvikler fejrer rejsegilde og gør klar til at sætte de sidste ejerlejligheder på Farum Kaserne til salg

Onsdag var der rejsegilde på 2. etape af ejerlejlighedsprojektet Golf Residence på Farum Kaserne. Det var Bonava der inviterede håndværkere, købere og naboer til at fejre at det andet, af i alt fem punkthuse, nu var kommet op i fuld højde.

Samtidig kunne man fejre at salget af ejerlejligheder generelt i Farum nu er på omgangshøjde med tidligere tider, og tangerer salgsvolumen før boligkrisen i 2007.

”Generelt er salget af lejligheder i Farum kommet senere i gang end i det centrale København”, siger Hans Jørn Abrahamsen, salgschef hos Bonava. ”Men de seneste 6-9 måneder har vi set at efterspørgslen for alvor har taget fart. Der er en klar tendens til at flere kigger uden for byen i takt med at priserne stiger”.

Det mærker man også hos Bonava, der færdiggjorde den første etape af Golf Residence i 2012. Efter en pause på tre år blev den næste etape lanceret, og herefter er det gået stærkt. I skrivende stund er Golf Residence II og II ved at blive bygget, hvoraf den ene nu er nået fuld højde. Byggeriet af Golf Residence IV starter inden længe, og den femte og sidste etape sættes til salg d. 23. november.

Hver af de fem punkthuse har 18 lejligheder, hvoraf to er såkaldte penthouselejligheder med store tagterrasser. Det er Bonava selv der står for byggeriet af lejlighederne, der er tegnet af Boldsen og Holm Arkitekter, og sælges til priser fra 2.395.000,-.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507